Een hangmat mee op vakantie

Hangmatten van Icolori op camping Faranghe in Italië

Ben je een hangmat liefhebber, dan wil je natuurlijk je hangmat ook graag meenemen op vakantie. Het hangt van het type vakantie af wat hier handig is. Schat in ieder geval ook in of er op je vakantielocatie(s) wel mogelijkheden zijn om de hangmat op te hangen.

Backpacker

Made in mexico

Ben je een backpacker  dan is een kleine Mexicaanse hangmat ideaal. Deze wegen niet veel en zijn zeer klein op te vouwen. Bovendien zijn ze snel droog mogen ze in de regen onverhoopt nat worden.En ook ideaal voor tropische temperaturen door de geweven open structuur.

 

Camping Faranghe in ItaliëCamping

Ga je met de auto naar de camping dan zijn er natuurlijk meer mogelijkheden. Ook de Braziliaanse hangmat is dan een goede mogelijkheid.

De foto’s zijn trouwens van Camping Faranghe in Italië, waar je heerlijk kunt uitrusten in de hangmatten van Icolori.

Boot

Op een boot lijkt een Mexicaanse hangmat weer de ideale keuze. Neemt niet veel water op en als die nat is, is die zo weer droog.

Ophangen

Natuurlijk kun je er niet vanuit gaan dat je bevestigingspunten op je vakantie adres op de juiste afstand zitten. Zijn ze wat te dicht op elkaar maak dan de hangmat korter.
Neem voor het andere geval (punten te ver uit elkaar) altijd een paar extra lange touwen mee. Hiermee kun je bijna altijd een hangmat ergens ophangen.

Over Henriette

Begonnen in 2006 met webshop in Mexicaanse hangmatten.

Geef een antwoord