hamaca mexicana XL
Mexicanske hængekøjer    Brasilianske hængekøjer    Mexicanske tæpper    Hængestole    Standard hængekøjer

Ønsker du at købe en mexicansk hængekøje? Icolori !


mexicanske hængekøje

Køb din mexicanske hængekøje hos Icolori

  • En af de førende forhandlere af mexicanske hængekøjer og mexicanske tæpper i Europa.
  • Hundredvis af håndlavede mexicanske hængekøjer online.
  • Vi er glade, hvis vores kunder er tilfredse.
  • Eventuelle problemer løses uden diskussioner.
  • Tilfredse kunder i hele Europa. Se vores kundeanmeldelser.

mexicansk hængekøje

Maya hængekøje

Disse vævede hængekøjer er håndlavet af mayaerne på Yucatan halvøen i Mexico. Hver enkelt mexicansk hængekøje er derfor unik med hensyn til farver og mønstre. Vi importerer hængekøjerne fra Mexico.

Intet børnearbejde

Vævning foretages ofte for at tilføje en ekstra indtægt til familiens indkomst. Selvfølgelig er alle hængekøjer fremstillet uden børnearbejde, og under gode arbejdsforhold.

Køb en mexicansk hængekøje og sammenlign priser.

Da alle bruger forskellige navne, og fordi de mexicanske hængekøjer er vævede og er så fleksible, er det vanskeligt at gøre dette ved hjælp af navn eller størrelse. For at afgøre om hængekøjerne er af samme størrelse, er det bedste at sammenligne vægten.
mexicansk hængekøje XL

Komfortabel

På grund af den åbne struktur er disse maya hængekøjer meget luftige og giver maksimal støtte. Det er ikke uden grund, at disse hængekøjer siges at være de mest komfortable hængekøjer i verden.

Klippefast

Liggesektionen (sengen) i den mexicanske hængekøje er lavet af bomuld. Ophængningslinerne er lavet af nylon for at give ekstra styrke. Disse hængekøjers bæreevne er fænomenal på grund af den vævede struktur.

Mexico, mexicansk hængekøje

mexicansk hængekøje yucatan

Vævning af mexicanske hængekøjer

Vævningen af de mexicanske hængekøjer foregår i det indre af Yucatan (Mexico). Vores leverandør arbejder sammen med omkring 700 familier.

Kvalitetskontrol

Når hængekøjerne er klar, bliver de transporteret til Yucatan hovedstaden Merida. Her foretages en omfattende kvalitetskontrol, inden hængekøjerne sendes til hele verden.