payment
Mexikanska hängmattor    Brasilianska hängmattor    Mexikanska filtar    Hängstolar    Hängmatteställningar

Mexikansk filt
                  

Icolori          

  • Specialisten på fantastiska mexikanska filtar.
  • Endast originalfiltar från Mexiko.
  • Eventuella problem löser vi på direkten.

Mexikansk serapefilt

Mexikansk filt med ränder

De berömda mexikanska filtarna med färglada ränder kallas också Serape. Andra namn är Sarape och Saltillo. Alla filtar har en huvudfärg som används för det bredaste fältet. Det omväxlas med flera smala ränder i olika färger.
Mexikansk filt

Användning

Mexikanska serapefiltar kan användas som filt, strandfilt, bordsduk etc men de är också populära som dekoration på motorcyklar och på sätena i veteranbilar. För att du lätt ska kunna ta med din mexikanska filt har vi även bärremmar. Vi har såklart mexikanska filtar i alla storlekar. Inte bara olika filtstorlekar, utan även i mindre exemplar som kan användas som sjal eller som bordslöpare.

Material

Filtarna är tillverkade av bomull, men även av akryl eller en kombination av akryl, bomull och till exempel polyester för att skapa andra färgnyanser. I vårt sortiment har vi serapefiltar i alla modeller.

Skillnader

Serapefiltarna har samma huvudfärg men skiljer sig ofta åt i detalj eftersom de är gjorda för hand. Om du beställer flera mexikanska filtar av samma sort, så tittar vi alltid upp om vi har möjlighet att leverera likadana filtar. Kontakta oss om det är viktigt för dig att filtarna är likadana.

Mexikansk falsafilt

Mexikansk filt falsa

Falsafilt

Mexikanska serapefiltar är förmodligen de mest kända mexikanska filtarna. Men det finns också mexikanska falsafiltar och mexikanska indianfiltar. Falsafilten har ett bestämt mönster men finns i flera olika färger och storlekar.

Mexikansk indianfilt

Indianfilt

Alla andra mexikanska filtar, förutom Falsa och Serape, kallas för indianfiltar. Kända varianter är diamantfilten, Thunderbird, fiskfilten och den enfärgade filten.