payment
Mexikanska hängmattor    Brasilianska hängmattor    Mexikanska filtar    Hängstolar    Hängmatteställningar

Mexikansk hängmatta
                  

Icolori          

  • Icolori är specialisten på mexikanska hängmattor!
  • Endast hängmattor i original från Mellan- och Sydamerika
  • Eventuella problem löser vi på direkten.
  • Hos hos hittar du också fantastiska mexikanska filtar

Mexikansk hängmatta

De mest bekväma hängmattorna i världen

Liggytan är tillverkad av bomullstrådar. Men man märker inte det eftersom vävstrukturen är så fin: det känns mer som en bit tyg. Bärrepen är gjorda av nylon för att ge extra stabilitet. Mycket bekvämt och färgglatt.
mexikansk hangmatta M

Mycket luftig

Maya hängmattornas öppna struktur gör dem mycket luftiga och de ger ett maximalt stöd. Dessutom är den nätformade väven mycket fin och det gör att den anpassar sig optimalt efter den som ligger i hängmattan. Det är inte utan anledning som de mexikanska hängmattorna är kända som världens bekvämaste. De är lätta att ta med på resor och på semestern tack vare sin ringa vikt och storlek.

Flerfärgade och enfärgade

De mexikanska hängmattorna finns enligt standard i 5 olika storlekar. Varje flerfärgad hängmatta har en unik färgsättning. Vi har även alla enfärgade mexikanska hängmattor i lager. Förutom de 5 mexikanska hängmattorna i standardstorlek, har vi även TC ("Thick Cord") mexikansk hängmatta. Den är tillverkad av extra stark tråd och finns bara i storlek XXXL.

Utan barnarbete

Våra mexikanska hängmattor tillverkas för hand av mayaindianer på Yucatán i Mexiko. Näthängmattorna tillverkas ofta för att få en extrainkomst till familjen. Naturligtvis har alla hängmattor tillverkats utan barnarbete och under goda arbetsförhållanden. Vår leverantör arbetar tillsammans med runt 700 mayafamiljer.

Yucatán

De mexikanska hängmattorna tillverkas i ett område sydost om staden Mérida (Yucatán).

Daglig användning

Mayaindianerna (och många andra invånare på Yucatán) sover varje natt i mexikanska hängmattor. På kvällen hänger man upp hängmattan och på morgonen stuvar man undan den igen. Det är bekvämt och sparar plats.