Mexicaanse hangmat met franje

mexicaanse hangmat met franje
We hebben allerlei soorten Mexicaanse hangmatten te koop in onze webshop. Natuurlijk de standaard hangmat in alle kleuren en maten. Maar ook hebben we de Mexicaanse hangmat “thick cord”. Gemaakt van dikker koord.

Maar nu hebben we ook deze “Thick Cord” hangmat met franje. Niet alleen in zwart en naturel maar ook meerkleurig.

Zwarte mexicaanse hangmat met franje
Voordelen van de Thick Cord hangmat
De franje van de “Thick Cord” Mexicaanse hangmat is er natuurlijk alleen om esthetische redenen. Maar het dikke koord zelf is erg handig. Daardoor is hij namelijk robuuster dan de normale hangmat en ideaal om te gebruiken in commerciële omgevingen, zoals hotels en recreatieparken.

Witte mexicaanse hangmat met franje
Maten
We hebben de hangmat met dik koord alleen in één maat, de XXXL.

Feiten over de Thick Cord hangmat
Sommige mensen vinden dat de Mexicaanse “Thick Cord” hangmat minder comfortabel is dan de normale hangmat. Anderen zien geen verschil of vinden juist het tegenovergestelde. Dit is dus persoonlijk, dus het enige dat u kunt doen, is het uitproberen. Omdat de hangmat van dikker koord is gemaakt, is opgevouwen het volume natuurlijk veel groter dan de normale hangmat, dus het is niet zo gemakkelijk om hem mee te nemen op vakantie. Maar omdat hij ook hangend meer volume heeft is het een prachtige hangmat om in je kamer op te hangen, zeker als je die met de franje neemt.
En zoals eerder gezegd, de Thick Cord hammock is robuuster en daardoor geschikter voor kleine kinderen.

Over Henriette

Begonnen in 2006 met webshop in Mexicaanse hangmatten.