Braziliaanse hangstoel

Witte Braziliaanse hangstoel

GA DIRECT NAAR ONZE HANGSTOELEN

De Braziliaanse hangstoel is gemaakt van stof, in tegenstelling tot de Mexicaanse. De hangstoelen zijn beschikbaar in vele kleuren en patronen.

Prijzen vergelijken

Het is belangrijk op de afmetingen te letten. Het gaat hierbij niet alleen om de breedte van de stok, maar ook om de afmetingen van het doek.  Let hier dus op als je de prijzen van de verschillende leveranciers gaat vergelijken. Een goedkopere stoel is vaak te klein en zit niet comfortabel.

Hangstoel ophangen

Voor het ophangen van de hangstoel zijn setjes beschikbaar, die wij ook verkopen, maar gewoon een stevige ketting met goede karabijnhaken voldoet ook prima. Wel even bij de speciaalzaak advies inwinnen voor de juiste materialen.

Braziliaanse Hangstoel Monteren

Hangstoel monteren

Drie onderdelen:

  1. Het draagkoord
  2. Houten spreidstok
  3. De hangstoel

Bevestig de hangstoel in de binnenste inkepingen van de spreidstok. Vervolgens het draagkoord in de buitenste inkepingen (zie afbeelding). Controleer of de touwen goed in de inkepingen zitten.

Verstandig gebruik

Bij verstandig gebruik gaan onze hangmatstoelen meer dan 10 jaar mee. Dus :

  • Laat de hangstoel niet buiten hangen bij slecht weer (regen, vorst, etc.).
  • Voorkom beschadigingen door scherpe voorwerpen.
  • Hang de stoel niet op aan scherpe haken.

Wasinstructie

De Braziliaanse hangmatstoel kan machinegewassen worden.  Het is verstandig  om de eerste keer de hangstoel met de hand te wassen. Zie ook het label aan de hangstoel.

Meer info over onze hangstoelen.

Levering volgende dag

Al onze producten hebben we op voorraad. Dus na betaling voor 17.00 uur is levering altijd de eerstvolgende werk(zater)dag.

Service

Wij vinden het leuk als onze klanten tevreden zijn. Alle bestellingen worden daarom door onszelf afgehandeld. Woont u in de buurt van Groningen dan kunt u op afspraak ook langskomen om een mooie hangmatstoel of hangmat uit te zoeken. Stuur even een mailtje of bel even.

Omruilen is natuurlijk altijd mogelijk. Bij retour wordt het te restitueren bedrag per omgaande teruggeboekt.

 

Over Henriette

Begonnen in 2006 met webshop in Mexicaanse hangmatten.