Mexicaanse woondeken of woonkleed

Mexicaanse woondeken of woonkleed

Heerlijk zo’n warme woondeken in je huiskamer.  Niet alleen handig als plaid over de bank maar ook heerlijk om over te doen als het even wat afkoelt. De woondeken wordt trouwens ook wel woonkleed genoemd.

Maar natuurlijk is het ook belangrijk dat de woondeken (woonkleed) er leuk en vooral bijzonder uit ziet. Wij verkopen Mexicaanse dekens die uitermate geschikt zijn als woondeken. En dan heeft u gelijk iets speciaals in de woonkamer.

Meerkleurig-woonkleed-woondeken

Handig is het ook dat de Mexicaanse dekens er in allerlei verschillende kleuren zijn. Zo vindt u altijd een woonkleed dat op een bijzondere manier in uw interieur past.

De Mexicaanse dekens zijn er trouwens in verschillende kleuren maar ook met verschillende motieven. Zo hebben we de gestreepte Serape of Sarape dekens (tweekleurig maar ook meerkleurig, zie bovenstaande foto’s), de wat ingetogener Falsa dekens en de karakteristiekere dekens met Indiaanse motieven.

Falsa-woondeken-woonkleed

Ook zijn er meerdere maten woondekens en woonkleden beschikbaar. Dus bij ons vindt u altijd een bijzondere deken met de juiste kleur en in de juiste maat.

Indiaanse woondeken woonkleed

Dus kijk gerust bij onze dekens. Keus genoeg en beschikbaar dus in alle kleuren. Er is er altijd wel een die past bij uw interieur.  Zit u kleur er niet bij ? Neem contact met ons op. Vaak hebben we meer in voorraad dan op onze site staat.

Over Henriette

Begonnen in 2006 met webshop in Mexicaanse hangmatten.