Groothandel dekens

Groothandel dekens

Groothandel dekens

We zijn begonnen als hobby met de inkoop en verkoop van Mexicaanse hangmatten aan consumenten. Als snel nam dit een grote vlucht en we hebben toen de zaken geprofessionaliseerd. Een logisch stap was te zoeken naar andere Mexicaanse producten. En met name producten die ook in de “hangmatarme” winter verkopen.

Groothandel Mexicaanse dekens

De Mexicaanse dekens waren dan ook een voor de hand liggende keuze. De verkoop liep zo goed dat wij overgingen tot inkoop van grote aantallen. Min of meer automatisch kwamen vragen van retailers of we ook aan wholesale deden. En zo zijn we geleidelijk, naast onze verkoop aan consumenten, een groothandel in Mexicaanse dekens geworden.

Contact

Heeft u een winkel of een webshop. En wilt u deze prachtige dekens gaan verkopen. Neem gerust contact met ons op voor de prijslijst of andere vragen. We hebben al groothandels prijzen vanaf 10 stuks.

We onderscheiden drie soorten dekens : serapes, falsa, en indiaanse dekens. Kijk op onze site Icolori Mexicaanse dekens voor een overzicht van alle type dekens.

Wholesale hangmatten

Trouwens ook wholesale hangmatten is mogelijk bij ons. Ook hier hebben we grote aantallen in voorraad.

 

 

 

 

Over Henriette

Begonnen in 2006 met webshop in Mexicaanse hangmatten.